Møller & Grønborg projekterer i samarbejde med CUBO Arkitekter  projektet.

Parken er anlagt i et græsklædt, kuperet terræn i Universitetsparken.

Parken er lokalt præget af to skråninger og to kunstigt udformede søer. Terrænet  omkring det nye byggeri tilpasses det eksisterende terræn.

Bygningen placerer sig i landskabet som en integreret del af de eksisterende bygninger og optager deres retning. Samtidig medvirker den til at understrege den fortanding som gavlene på universitetsbygningerne danner mod Høegh Guldbergsgade. Bygningens form orienterer sig til resten af Health bygningerne og er på den måde med til at binde dem sammen.

Møller & Grønborg har bistået med skitsering og projektering og vil i anlæggelsesfasen føre fagtilsyn på landskabet. 


Bygherre: Aarhus Universitet / Bygningsstyrrelsen
Status: 2012 - 2017
Beliggenhed: Aarhus
Areal: