Juli - Møller & Grønborg er prækvalificeret til 'Vestkysten viser Vejen'

 

Møller & Grønborg kan nu med stor glæde fortælle, at vi sammen med et stærkt team bestående af E+N, Trafikplan, Urban Goods, turismeforsker Jørgen Ole Bærenholdt, Orbicon, DHI, Oxford Research og Colliers er prækvalificeret til Realdanias ambitiøse projekt 'Vestkysten viser Vejen'.

 

Med indsatsen 'Vestkysten viser Vejen' vil Realdania bidrage til at løfte kvaliteten af flere af de centrale kystbyer og styrke ikke-kommercielle attraktioner langs den danske vestkyst til gavn for både de der bor ved og besøger Vestkysten.

 

Indsatsen understøtter implementeringen af 'Udviklingsplan for Vestkysten' som er udarbejdet i fællesskab af de 11 kommuner og tre regioner, der ligger langs Vestkysten, Dansk Kyst- og Naturturisme og Realdania – en samlet udviklingsplan, der skal gøre Vestkysten til en af Nordeuropas mest eftertragtede kystdestinationer. Realdania støtter op om denne udviklingsplan i projektet  'Vestkysten viser Vejen', og følgende fem projekter er nu udvalgt til at få udarbejdet en strategisk-fysisk udviklingsplan: Thorupstrand og Slettestrand, Klitmøller/Nr.Vorupør, Hvide Sande, Søndervig og Vejers Strandby.

 

Møller & Grønborg anser den beskrevne opgave som en af de vigtigste planlægningsopgaver i Danmark i nyere tid, og vil opfatte det som et stort privilegium at kunne bidrage til at kvalificere Vestkystens udvikling.