August 2019 - Helsingørs nye stadion indviet

 

I samarbejde med NOVA5, Elkiær + Ebbeskov og Lyngkilde vandt Møller & Grønborg i 2017 konkurrencen om et nyt stadion i Helsingør. I går eftermiddag – blot 2,5 år senere - kunne vi så sammen med byens fodboldspillere og fans glæde os over, at det nye ambitiøse stadion med kapacitet til 4.000 tilskuere skulle indvies.

 

De mange fremmødte ved indvielsen fik blandt andet selskab af byens borgmester Benedikte Kiær, der var glad for resultatet og i sin tale omtalte det nye stadion som ”nok Danmarks smukkeste”.

 

”…et stadion, der kommer hele kommunen til gavn og glæde. Kort sagt et stadion for alle… Det bliver et samlingspunkt for både børn, unge og voksne i Helsingør Kommune, hvor vi kommer til at forene eliteidræt med breddeidræt,” sagde Benedikte Kiær.

 

Det nye stadions arkitektur har taget udgangspunkt i områdets eksisterende kvaliteter og elementer, hvor det nye stadion som en smeltedigel forbinder og aktiverer det omkringliggende landskab, og ikke mindst etablerer et samlingspunkt for det brede idrætsliv, der er forankret i såvel elite- som breddeklubber, skoler og institutioner. En samling af idrætsfaciliteter der skal skabe liv og sammenhængskraft.

 

Endnu er ikke alt vokset op, så vi glæder os til at vende tilbage en dag, heppe fra tribunerne og se det fulde resultat af vores arbejde.